Ilmoittautuminen


Tervetuloa ilmoittautumaan Keski-Pohjanmaan Retkimelojien kajakkimelonnan alkeiskursseille. Järjestämme alkukesästä kaksi kurssia - ajankohdat alempana.

Kurssin hinta on 70 euroa. Kurssimaksuun sisältyy kurssilla tarvittavat välineet (kajakki, mela, aukkopeite, kelluntaliivit), kahvi/välipala sekä seuran jäsenmaksu kuluvalle vuodelle ja alueemme melontakartta. Lisäksi saat kuluvan vuoden kalustomaksun halutessasi puoleen hintaan (norm.60€).

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Saat vahvistusviestin ja maksutiedot paluuviestinä. Eräpäivä maksulle on 7vrk ilmoittautumisesta tai viimeistään 14vrk ennen kurssin alkua. Mikäli peruutat osallistumisesi alle 7vrk ennen kurssin alkua, osallistumismaksua ei palauteta.

Täytä oheiselle lomakkeelle pyydetyt tiedot ja lähetä lomake. Saat vahvistusviestin vuorokauden sisällä, mikäli kyseisellä kursilla on vielä tilaa.

Tarkemmat valmistautumisohjeet ja kurssipaikka ilmoitetaan viimeistään 7vrk ennen kurssin alkua sähköpostitse. Kurssien vetäjien tiedot kurssivaihtoehtojen jälkeen.

Molemmat kurssit ovat täynnä. Ilmoittautuessasi kursseille, olet varasijalla ja sinuun otetaan yhteyttä, mikäli tilaa vapautuu!Kurssivaihtoehdot (valitse toinen) *

Kurssi 1: Vetäjänä Susanna Virkkala (susanna.virkkala@gmail.com puh. 0503775392)

Kurssi 2: Vetäjänä Jukka Jokela, Pekka Lokasaari (sihteeri@kprm.fi puh. 0400980266)

Saat sähköpostiosoitteeseesi kurssiin liittyvää informaatiota. Lisäksi sähköpostiosoitteesi toimii käyttäjätunnuksena jatkaessasi Keski-Pohjanmaan retkimelojat ry:n jäsenenä. Tämän lomakkeen vastaukset lähetetään myös antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Kuvaile lyhyesti mahdollista melontakokemustasi: Minkä verran olet melonut tai oletko esimerkiksi osallistunut aikaisemmin melontakurssille.

Uimataito *