Hiihtoreissu Rukalle

Viimeisestä hiihtoreissusta on kulunut jo monta vuotta, mutta vihdoin on taas mahdollisuus lähteä ulkoilma-aktiviteettien pariin Rukalle! Perinteitämme kunnioittaen ulkoillaan, saunotaan ja syödään hyvin lystikkäässä Retkimelojien porukassa. Sinulla on mahdollisuus hiihtää, lasketella, lumikenkäillä, liukulumikenkäillä jne.

Reissun majoitukseksi on varattuna korkeatasoinen kelomökki Kujakieppi. 12 ensimmäiseksi ilmoittautunutta majoitetaan Kujakieppiin ilmoittautumisjärjestyksessä. Tarpeen mukaan varaamme lisää majoitustilaa naapurustosta.

Vuokramökki: Kuusamo, Saarua-aho, KUJAKIEPPI, 9480 | Lomarengas

Reissu on omakustanteinen. Matkustetaan kimppakyydeillä ja jaetaan polttoainekustannukset autokuntien sisällä. Ruoka- ja majoituskustannukset jaetaan tasan kaikkien osallistujien kesken. Torstai-illan iltapalatarpeet sekä muiden päivien aamupalatarpeet hankitaan yhdessä. Perjantaina ja lauantaina syödään yhdessä valmistettu kunnon illallinen Kujakiepin pitkässä pöydässä. Edellisvuosien reissut ovat tulleet maksamaan n. 130€-150€/hlö sisältäen majoituksen ja yhteisruoat torstaista sunnuntaihin. Hintojen noususta johtuen on hyvä varautua hieman korkeampaan loppulaskuun. 

Ilmoittautuminen reissuun avataan 12.12.2022. Ilmoittautuneilta kerätään ilmoittautumisen jälkeen 100€ ennakkomaksu, joka hyvitetään reissun jälkeen tehtävässä loppulaskussa. Varaukset, joiden ennakkomaksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, menevät uudelleen jakoon. Ennakkomaksun eräpäivä on 31.12.2022. Jos ilmoittautuminen tapahtuu 31.12. jälkeen, ennakkomaksun eräpäivä on 7 vrk ilmoittautumisesta tai viimeistään reissua edeltävänä keskiviikkona 25.1.2023.

Reissun järjestelijöinä toimivat Mari Mäenpää ja Tuula Peltoniemi. Lisätietoja voit kysellä sähköpostitse mjmaenpaa@gmail.com . Toivottavasti pääsemme jälleen hyville lumille runsaalla porukalla!