Kesäretki lähisaaristoon

  • pe-su 12.14.6.2020

Perinteisesti viikonlopun mittainen kesäretki on pitänyt paikkaansa viikkoa ennen juhannusta. Perinteistä on myös se, että kohteena on aina, tai ainakin lähes aina, ollut Luodon saariston Orrskär. Perinteitä retkellä riittää: on telttasaunaa, hyvää ruokaa ja luonnollisesti myös hyvää seuraa. Tämän retken osallistumiskynnys on pyritty pitämään matalana, jotta kaikki jäsenet voivat vapain mielin lähteä mukaan.

Päätätkö sinä, jatkuuko tämä Retkimelojien kesäperinne, ja otat retken vetääksesi kyseisenä ajankohtana? Vastuuta voi jakaa useamman touhuajan kesken, mutta alkuun on jonkun sanottava "tahdon" retken päävetovastuulle ja organisoimiselle.

Ilmianna itsesi seuran sihteerille (sihteeri@kprm.fi), niin laitetaan tämä ilmoitus näyttämään suunnittelemasi retken kaltaiselta!

Retki on yksi seuran kesän pääretkistä. Retkeä tuetaan rahallisesti seuran retkibudjetista maksimissaan 25€/osallistuva jäsen. Lähisaariston retkillä ei pääsääntöisesti ole ruoan lisäksi juuri muita kuluja ollut, joten siksikin hyvän ruoan perinne on leimannut tätä retkeä.