Melonnan peruskurssi

  • ke-to 15.16.6.2022

Melontaa voi harrastaa monella tapaa, mutta harrastuksen alku ja ensimmäiset melanvedot on parasta ottaa ohjatusti melonnan peruskurssilla. Peruskurssilla meloja pääsee nopeasti kiinni harrastuksen ytimeen. Omia varusteita ei tarvitse, kaiken saa kurssin järjestäjältä. Peruskurssin käynyt meloja pystyy melomaan helpoissa olosuhteissa ja osallistumaan ohjattuihin melontaretkiin ja harjoituksiin.

Peruskurssi (Meloja 1 / EPP1) on Melonta- ja soutuliiton koulutusjärjestelmän ensimmäinen askel. Suoritettuasi kurssin saat Meloja 1 -kortin, millä voit tarvittaessa osoittaa osaamisesi liittyessä toiseen melontaseuraan tai vuokratessasi melontakalustoa vuokraamoista.

Melonnan peruskurssi on kestoltaan kaksi arki-iltaa, klo:17.00-21.30. Kurssisisältö:

  • melonnan perustekniikat: eteenpäinmelonta, kajakin ohjaaminen
  • melontaturvallisuus
  • varusteet
  • melonnan lajit, harrastusmahdollisuudet ja seuratoiminta

Kurssin hinta on 120€. Kurssimaksuun sisältyy kurssilla tarvittavat välineet (kajakki, mela, aukkopeite, kelluntaliivit), kahvi/välipala, seuran jäsenmaksu kuluvalle vuodelle, alueemme melontakartta ja Meloja 1-kortti. Lisäksi saat kuluvan vuoden kalustomaksun halutessasi puoleen hintaan (norm.80€). Ikäraja kursseille on 15 vuotta.

Kurssiosallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. Osallistuessasi, huolehdithan riittävästä vakuutusturvastasi.

Tämän kurssin päävetäjänä toimii Pekka Lokasaari.