Neitikosken retki 23.-25.8.2019 - PERUTTU

24.7.2019

Vähäisen osallistujamäärän vuoksi retki peruttu!

Matalan kynnyksen retki kaikille koskimelonnan kokeilusta kiinnostuneille jäsenille. Vaikka ei koskimelontaa koskaan aikoisi sen enempää harrastaakaan, antaa koskimelonnan kokeileminen ja perusteiden osaaminen paljon myös merimelojalle.

Neitikoski on lyhyt koskipätkä Lieksanjoessa, Ruunaan Retkeilykeskuksen välittömässä läheisyydessä (https://ruunaa.fi/). Neitikoski on hyvin tunnettu ja suosittu harjoittelupaikka erityisesti freestylemelojien keskuudessa. Lyhyellä koskipätkällä on lähes koko joen levyinen stoppari tai aalto, missä freestylemelontaa harrastetaan. Koski on turvallinen paikka koskimelonnan kokeiluun myös kokemattomille. Stopparin alapuoli on hyvä paikka virtamelonnan harjoitteluun, stopparista voi laskea turvallisesti läpi eri välineillä, eikä uintikaan ole vaaraksi kosken päättyessä suvantoon välittömästi stopparin jälkeen.

Retken tukikohdaksi on varattu Ruunaan Retkeilukeskuksesta aitta, jossa on neljä makuupaikkaa. Lisäksi voidaan varata lisää makuutilaa katon alta tai vaihtoehtoisesti nukkua teltoissa aitan läheisyydessä. Reissuun lähdetään perjantaina, kukin omalla aikataululla ja palataan sunnuntaina illasta.

Jos ei koskimelonnan parissa halua viettää koko viikonloppua, jos ollenkaan, voi mukaan lähteä harrastamaan myös muuta. Alueella on mahdollisuus myös melontaan hienoissa järvissä, upeat patikointi- ja maastopyöräilymaastot ja tietysti joessa voi kalastaa.

Tämä retki on yksi seuran kesän pääretkistä, joten sitä tuetaan 25€/osallistuva jäsen. Tuki käytetään majoitukseen ja mahdollisesti ruokaan. Tuen yli menevät kustannukset jaetaan osallistujien kesken.

Ole yhteydessä, jos tulee kysyttävää ja Ilmoittaudu mukaan kuvan alta löytyvällä lomakkeella!

- Pekka Lokasaari, sihteeri@kprm.fi, 0400 980 266 -