Eskimopyörähdyskurssi - Rolling Camp 7.-8.6.2021

Lue tapahtumailmoitus tästä ja ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella:

Ilmoittautuminen on sitova. Lähetettyäsi ilmoittautumisen, saat vahvistuksen sekä laskun sähköpostitse, jos kurssilla on vielä tilaa. Eräpäivä maksulle on 14vrk ilmoittautumisen lähettämisestä tai välittömästi, mikäli ilmoittautuminen tapahtuu alle 14vrk ennen tapahtumaa. Mikäli peruutat osallistumisesi, maksuja palautetaan seuraavasti:

  • Yli 30 päivää ennen tapahtumaa, palautus 70%.
  • 15-30 päivää ennen tapahtumaa, palautus 50%
  • Alle 15 päivää ennen tapahtumaa, ei palautusta.

Jos tapahtuma peruutetaan tai siirretään järjestäjän toimesta, ilmoittautuneelle osallistujalle tarjotaan ensisijaisesti mahdollisuutta siirtää osallistuminen uuteen tarjottuun ajankohtaan.

Tarkemmat valmistautumisohjeet ja kurssipaikka ilmoitetaan lähempänä tapahtuman alkua sähköpostitse. Lisätietoja tarvitsessasi, ota yhteyttä sihteeri@kprm.fi.

Tapahtuman lasku ja muu viestintä tapahtumaa koskien lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Seuraathan antamaasi sähköpostiosoitetta aktiivisesti.

Kerrothan lisätiedot-kentässä mahdollisista tajunnan tai tasapainon menetystä aiheuttavista sairauksista, muista mahdollisesti toimintakykyysi vaikuttavista asioista tai muusta mahdollisesti järjestäjälle tarpeellisesta tiedosta.

Ilmoittautumisen lähettäessäsi sitoudut edellä mainittuihin ehtoihin.