Seuratoiminta

Keski-Pohjanmaan Retkimelojat ry järjestää toimintaa jäsenilleen ympäri vuoden. Seuratoiminta on jäsenvetoista, yhdistyksen hallitus koostuu aktiivisista jäsenistä ja kaikki toiminta organisoidaan yhteistyössä koko jäsenistön kesken.

Avovesikauden toiminta käsittää melontaa monissa muodoissa. Toiminta painottuu merimelontaan, mutta myös muihin melonnan alalajeihin, kuten koskimelontaan ja rauhallisempaan virtaavan veden melontaan kanooteilla ja kajakkikalustolla.

Tiistaimelonnat ovat lähes koko avovesikauden läpi jatkuva viikoittainen yhteismelontatapahtuma. Seuran jäsenet vetävät vuorotellen tiistaimelontoja toukokuusta syyskuuhun lähialueen vesillä. Pitkän kauden melontoihin mahtuu vaihtelevia kohteita, säitä ja muutenkin vaativuustasoltaan erilaisia melontoja.

Kesäkaudelle seura pyrkii järjestämään muutamia yönyliretkiä vaihtelevalla vaativuustasolla. Kohteina ovat lähisaariston lisäksi myös muut kotimaan melontakohteet.

Talvikaudella seura tarjoaa jäsenilleen uimahallivuoroja teknikkaharjoituksia varten. Muuta avovesikauden ulkopuolella tapahtuvaa toimintaa ovat muun muassa laskureissut pohjoiset lumille ja retkiluistelu alueemme melonnasta tuttujen vesistöjen jäillä.

Seuran jäsenenä olet oikeutettu osallistumaan järjestämäämme toimintaan. Jäseneksi pääset osoittamalla riittävän osaamisen turvallisuustaitoineen. Riittävä osaaminen voi olla kokemuksen tai kurssin myötä hankittu.

Lue lisää jäseneksi liittymisestä ja lähetä jäsenhakemus LIITY JÄSENEKSI-sivulta.