Seuratoiminta

Keski-Pohjanmaan Retkimelojat ry järjestää toimintaa jäsenilleen ympäri vuoden. Seuratoiminta on jäsenvetoista, yhdistyksen hallitus koostuu aktiivisista jäsenistä ja toiminta organisoidaan yhteistyössä koko jäsenistön kesken.

Jäsenmaksut vuodelle 2023:

- Jäsenmaksu 40€
- Perhejäsenmaksu 60€
- Kalustomaksu 80€
- Perhekalustomaksu 100€

Saaja: Keski-Pohjanmaan Retkimelojat ry
Tilinumero(IBAN): FI21 5162 0020 0705 23

Lue lisää jäseneksi liittymisestä ja lähetä jäsenhakemus LIITY JÄSENEKSI-sivulta.

Avovesikauden toiminta käsittää melontaa monissa muodoissa. Toiminta painottuu merimelontaan, mutta myös koskimelontaan ja rauhallisempaan virtaavan veden melontaan kanooteilla ja kajakkikalustolla.

Tiistaimelonnat ovat koko kesäkauden läpi jatkuva viikoittainen yhteismelontatapahtuma. Pitkän kauden melontoihin mahtuu vaihtelevia kohteita, säitä ja muutenkin vaativuustasoltaan erilaisia melontoja.

Kesäkaudelle seura pyrkii myös järjestämään muutamia yönyliretkiä vaihtelevalla vaativuustasolla. Kohteina ovat lähisaariston lisäksi myös muut kotimaan melontakohteet.

Talvikaudella seura tarjoaa jäsenilleen uimahallivuoroja teknikkaharjoituksia varten. Muuta avovesikauden ulkopuolella tapahtuvaa toimintaa ovat muun muassa laskureissut pohjoiset lumille ja retkiluistelu alueemme melonnasta tuttujen vesistöjen jäillä.