Melonnan peruskurssi 28.-29.6.2023, Kokkola

Lue tapahtumailmoitus tästä ja ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella:

Uimataito vähintään 50m
Haluan maksaa kalustomaksun kuluvalle vuodelle (40€)

Kirjoita lisätietoihin järjestäjälle tiedoksi esimerkiksi:

  • Tajunnan tai tasapainon menetystä aiheuttavista sairauksista
  • Muista mahdollisesti toimintakykyyn vaikuttavista asioista, jotka järjestäjän on hyvä tietää
  • Mikä tahansa muu järjestäjälle tarpeellinen tieto

Kurssiosallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. Osallistuessasi, huolehdithan riittävästä vakuutusturvastasi.

Ilmoittautuminen on sitova. Lähetettyäsi ilmoittautumisen, saat sähköpostitse vahvistuksen, sekä viiden päivän kuluessa vahvistuksesta saat laskun. Eräpäivä maksulle on 7 vrk ilmoittautumisen lähettämisestä tai välittömästi, mikäli ilmoittautuminen tapahtuu alle 14vrk ennen tapahtumaa. Mikäli peruutat osallistumisesi, maksuja palautetaan seuraavasti:

  • Yli 30 päivää ennen tapahtumaa, palautus 70%.
  • 15-30 päivää ennen tapahtumaa, palautus 50%
  • Alle 15 päivää ennen tapahtumaa, ei palautusta.

Jos tapahtuma peruutetaan tai siirretään järjestäjän toimesta, ilmoittautuneelle osallistujalle tarjotaan ensisijaisesti mahdollisuutta siirtää osallistuminen uuteen tarjottuun ajankohtaan.

Tarkemmat valmistautumisohjeet ja kurssipaikka ilmoitetaan lähempänä tapahtuman alkua sähköpostitse. Lisätietoja tarvitessasi, ota yhteyttä markus.mattila87@gmail.com.

Tapahtuman lasku ja muu viestintä tapahtumaa koskien lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Seuraathan antamaasi sähköpostiosoitetta aktiivisesti ja tarkista myös roskapostikansio, jos ei yhteydenottoja kuulu. Vahvistusviestin saat osoitteesta automailer@yhdistysavain.fi.

Ilmoittautumisen lähettäessäsi sitoudut edellä mainittuihin ehtoihin.

Hyväksyn edellä kuvatut ehdot ja vakuutan tietoni oikeiksi. Sitoudun maksamaan kurssimaksun (120€) ja muut lisämaksulliset valinnat kokonaisuudessaan edellä kuvattujen maksuehtojen mukaisesti.