Melontaohjaajakoulutus 4.-6.6.2021 Kokkola

Lue tapahtumailmoitus tästä ja ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella:

Ilmoittautuminen on sitova. Lähetettyäsi ilmoittautumisen, saat vahvistuksen sekä laskun sähköpostitse, jos tapahtumassa on vielä tilaa. Eräpäivä maksulle on 14vrk ilmoittautumisen lähettämisestä tai välittömästi, mikäli ilmoittautuminen tapahtuu alle 14vrk ennen tapahtumaa. Mikäli peruutat osallistumisesi, maksuja palautetaan seuraavasti:

  • Yli 30 päivää ennen tapahtumaa, palautus 70%.
  • 15-30 päivää ennen tapahtumaa, palautus 50%
  • Alle 15 päivää ennen tapahtumaa, ei palautusta.

Jos kurssi peruutetaan tai siirretään järjestäjän toimesta, ilmoittautuneelle osallistujalle tarjotaan ensisijaisesti mahdollisuutta siirtää osallistuminen uuteen tarjottuun ajankohtaan.

Tarkemmat valmistautumisohjeet ja kurssipaikka ilmoitetaan lähempänä kurssin alkua sähköpostitse. Lisätietoja tarvitsessasi, ota yhteyttä sihteeri@kprm.fi.

Kurssin lasku ja muu viestintä kurssia koskien lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Seuraathan antamaasi sähköpostiosoitetta aktiivisesti.

Ennakkovaatimukset osallistumiselle: Normaali, melonnan mahdollistava terveydentila ja fyysinen kunto ja 18 vuoden ikä. Uimataito 200 m, pelastusuinti 50 m melontavarusteissa sekä ennakkoon suoritettu Meloja-2 taitokoe (EPP2). Vähintään yhden vuoden melontakokemus sekä mielellään jotain kokemusta melonnan ohjaamisesta tai opettamisesta, esim. apuohjaajana toimimisesta.

Kerrothan lisätiedot-kentässä mahdollisista tajunnan tai tasapainon menetystä aiheuttavista sairauksista, muista mahdollisesti toimintakykyysi vaikuttavista asioista tai muusta mahdollisesti kouluttajalle tarpeellisesta tiedosta.

Jos et ole vielä suorittanut Meloja 2 -taitokoetta, ilmoittaudu siihen erikseen tästä.

Ilmoittautumisen lähettäessäsi sitoudut edellä mainittuihin ehtoihin.