Hiihtoreissu Rukalle

  • to-su 1.4.2.2024

Taas on mahdollisuus lähteä ulkoilma-aktiviteettien pariin Rukalle! Perinteitämme kunnioittaen ulkoillaan, saunotaan ja syödään hyvin lystikkäässä Retkimelojien porukassa. Sinulla on mahdollisuus hiihtää, lasketella, lumikenkäillä, liukulumikenkäillä jne.

Reissun majoitukseksi on varattuna korkeatasoinen kelomökki Kujakieppi, sama mökki kuin viime vuonna. 12 ensimmäiseksi ilmoittautunutta majoitetaan Kujakieppiin ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli reissulla on kysyntää, toiseen mökkiin on mahdollista majoittua 5 lähtijää lisää.

Vuokramökki: Kuusamo, Saarua-aho, KUJAKIEPPI, 9480 | Lomarengas

Reissu on omakustanteinen. Matkustetaan kimppakyydeillä ja jaetaan polttoainekustannukset autokuntien sisällä. Ruoka- ja majoituskustannukset jaetaan kaikkien osallistujien kesken. Torstai-illan iltapalatarpeet sekä muiden päivien aamupalatarpeet hankitaan yhdessä. Perjantaina ja lauantaina syödään yhdessä valmistettu kunnon illallinen Kujakiepin pitkässä pöydässä. Edellisvuosien reissut ovat tulleet maksamaan n. 130€-150€/hlö sisältäen majoituksen ja yhteisruoat torstaista sunnuntaihin. 

Ilmoittautuminen reissuun avataan 12.12.2023. Reissusta on maksettava heti ilmoittautumisen jälkeen 100€ ennakkomaksu, joka hyvitetään reissun jälkeen tehtävässä loppulaskussa. Varaukset, joiden ennakkomaksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, menevät uudelleen jakoon.

Reissun järjestelijöinä toimivat Kaisu Laakkonen ja Mari Mäenpää Lisätietoja voit kysellä sähköpostitse mjmaenpaa@gmail.com . Toivottavasti pääsemme jälleen hyville lumille runsaalla porukalla!