Hiihtoreissu Rukalle

Vuosi on pitkä aika odottaa, mutta kohta on taas sen aika - Retkimelojat Rukalla! Perinteitämme kunnioittaen ulkoillaan eri aktiviteettien parissa, saunotaan ja syödään hyvin mahtavassa seurassa!

Reissun majoitukseksi on varattuna hulppea Vuosselin kruunu - tästä ei mökin sijainti enää parane. Porraspäässä välineet jalkaan; lähditpä sitten hiihtämään, laskettelemaan, lumikenkäilemään, liukulumikenkäilemään jne...

https://rukaresidences.fi/vuokramokit/vuosselin-kruunu

16 ensimmäiseksi ilmoittautunutta majoitetaan Vuosselin Kruunuun ilmoittautumisjärjestyksessä. Tarpeen mukaan varaamme lisää majoitustilaa naapurustosta tai harkitsemme lisävuoteiden käyttämistä Vuosselin Kruunussa. 

Reissu on omakustanteinen. Matkustetaan kimppakyydeillä ja jaetaan autoilukustannukset autokuntien sisällä. Ruoka- ja majoituskustannukset jaetaan tasan kaikkien osallistujien kesken. Torstai-illalle hankitaan pientä iltapalaa ja perjantaina ja lauantaina syödään kunnon illallinen Vuosselin kruunun pitkässä pöydässä. Aamupalat ja päivän evästarpeet hankitaan myös yhdessä. Perjantain ja launtain illalliset valmistetaan yksissä tuumin.

Edellisvuosien reissut ovat tulleet maksamaan n.130€-140€/hlö, sisältäen majoituksen ja ruoat torstaista sunnuntaihin. Ilmoittautuminen reissuun avataan 1.12.2019.

Lisätietoja voit kysellä sähköpostitse sihteeri@kprm.fi.

Ilmoittautuneilta kerätään ilmoittautumisen jälkeen 100€ ennakkomaksu, joka hyvitetään reissun jälkeen tehtävässä loppulaskussa. Varaukset, joiden ennakkomaksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, menevät uudelleen jakoon. Ennakkomaksun eräpäivä on 31.12.2019. Jos ilmoittautuminen tapahtuu 31.12. jälkeen, ennakkomaksun eräpäivä on 7 vrk ilmoittautumisesta tai viimeistään reissua edeltävänä keskiviikkona 15.1.

Toivottavasti pääsemme hyville lumille jälleen runsaalla porukalla!