Vaativa meriretki

  • to-su 16.19.7.2020

Vaativa meriretki on pitänyt paikkaansa pitkään heinäkuun todennäköisimpien helleviikkojen aikaan. Vaikka tilastojen varjossa voivat viikot pitää helleviikkojen mainetta, eivät vuodet kuitenkaan ole veljiä keskenään. Vaativat meriretket ovat suuntautuneet kohteisiin, joissa sen pienemmän todennäköisyyden toteutuessa, voivat olosuhteet olla vaativat. Tämä tarkoittaa käytännössä avomeriretkiä tai retkiä suurille järville, jotka saattavat huonon sään sattuessa yltää myös olosuhteiltaan merellisiin mittasuhteisiin. Leppoisimmillaan voi vaativankin meriretken olosuhteet sopia kaiken tasoisille melojille, mutta lähtökohtaisesti retken osallistujan tulee olla kykenevä meloja vaativissakin olosuhteissa.

Haluatko sinä päättää tänä vuonna vaativan meriretken kohteen ja organisoida toteutuksen? Ajankohtaa voidaan myös säätää järjestelijän tai osallistuvan porukan mieltymysten mukaan. Vastuuta retkestä voi jakaa useamman touhuajan kesken, mutta alkuun on jonkun sanottava "tahdon" retken päävetovastuulle ja organisoimiselle.

Ilmianna itsesi seuran sihteerille (sihteeri@kprm.fi), niin laitetaan tämä ilmoitus näyttämään suunnittelemasi retken kaltaiselta!

Retki on yksi seuran kesän pääretkistä. Retkeä tuetaan rahallisesti seuran retkibudjetista maksimissaan 25€/osallistuva jäsen. Vaativa meriretki voi suuntautua kauaksikin kotivesiltämme, joten tuki voi näin kohdistua vaikka retkiseurueen polttoaineisiin.