Toimintaamme tukevat

Keski-Pohjanmaan retkimelojat ry:n toiminnan tarkoituksena​ ​on​ ​edistää​ ​ja​ ​kehittää​ ​melontaharrastusta toiminta-alueellaan.​ Tarkoituksen toteuttamiseksi yhdistys järjestää sekä jäsenilleen, että muille melontaharrastuksesta kiinnostuneille koulutusta, harjoituksia, retkiä ja muuta toimintaa lajin parissa lähes vuoden ympäri.

Yhdistyksen toiminnan tukijalkana on kalustovaja, joka kaluston säilytyksen lisäksi toimii useiden tapahtumiemme tukikohtana. Seura on pitkään toiminut vuokravajasta operoiden, mutta lopulta päätynyt toteuttamaan unelmaa omasta melontavajasta. 

Vajaprojektin toteutus tapahtui pääosiltaan talvikaudella 2020-2021 ja päättyi vajan käyttöönottoon avovesikauden 2021 alussa. Projektia jatkettiin edelleen pitkin avovesikautta, sekä viimeisteltiin ennen seuraavan talven tuloa. Syksyllä 2021 vaja alkaa näyttää päältä ja sisältä melko valmiilta. Pieniä viimeistelyjä on edelleen toteuttamatta itse vajalle. Niin ikään pihojen ja rannan rakentaminen antavat odottaa. Projekti tulee siis jatkumaan. Pihoihin ja rantaan tullaan panostamaan, toivottavasti mahdollisimman pian.

Projekti on ollut yhdistyksellemme taloudellisesti erittäin kova ponnistus, mutta kiitos hyvien yhteistyökumppanien, projekti on edennyt suotuisasti kohti päämääräänsä. Kiitos vajaprojektin rahoituksesta kuuluu aktiivisen jäsenistömme lisäksi alempana listatuille yrityksille:Toivottavasti voimme jatkaa tätä listaa projektimme edetessä. Haluatko osallistua toimintamme tukemiseen ja edistää näin melontaharrastusmahdollisuuksia alueellamme. Osta yrityksellesi mainospaikka tältä sivulta ja tue näin toimintaamme. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!