Toimintaamme tukevat

Keski-Pohjanmaan retkimelojat ry:n toiminnan tarkoituksena​ ​on​ ​edistää​ ​ja​ ​kehittää​ ​melontaharrastusta toiminta-alueellaan.​ Tarkoituksen toteuttamiseksi yhdistys järjestää sekä jäsenilleen, että muille melontaharrastuksesta kiinnostuneille koulutusta, harjoituksia, retkiä ja muuta toimintaa lajin parissa lähes vuoden ympäri.

Yhdistyksen toiminnan tukijalkana on kalustovaja, joka kaluston säilytyksen lisäksi toimii useiden tapahtumiemme tukikohtana. Seura on pitkään toiminut vuokravajasta operoiden, mutta lopulta päätynyt toteuttamaan unelmaa omasta melontavajasta. 

Vajaprojektin toteutus on meneillään talvikaudella 2020-2021 ja päättyy toivottavasti avovesikauteen 2021 mennessä. Projekti on yhdistyksellemme taloudellisesti erittäin haastava, mutta kiitos hyvien yhteistyökumppanien, projekti etenee kohti päämääräänsä. Kiitos vajaprojektin rahoituksesta kuuluu aktiivisen jäsenistömme lisäksi seuraaville yrityksille:Toivottavasti voimme jatkaa tätä listaa projektimme edetessä. Haluatko osallistua toimintamme tukemiseen ja edistää näin melontaharrastusmahdollisuuksia alueellamme. Osta yrityksellesi mainospaikka tältä sivulta ja tue näin toimintaamme. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!