Toimintaamme tukevat

Keski-Pohjanmaan retkimelojat ry:n toiminnan tarkoituksena​ ​on​ ​edistää​ ​ja​ ​kehittää​ ​melontaharrastusta toiminta-alueellaan.​ Tarkoituksen toteuttamiseksi yhdistys järjestää sekä jäsenilleen, että muille melontaharrastuksesta kiinnostuneille koulutusta, harjoituksia, retkiä ja muuta toimintaa lajin parissa lähes vuoden ympäri.

Yhdistyksen toiminnan tukijalkana on kalustovaja, joka kaluston säilytyksen lisäksi toimii useiden tapahtumiemme tukikohtana. Seura toimi pitkään vuokravajasta operoiden, mutta toteutti unelman omasta melontavajasta vuonna 2021. 

Vajaprojektin toteutus alkoi talvella 2020-2021 seinäelementtien rakennuksella ja vaja päästiin ottamaan käyttöön avovesikauden 2021 alussa. Projektia jatkettiin edelleen pitkin kesää ja kalustovajaa viimeisteltiin ennen talven tuloa. Pieniä viimeistelyjä on edelleen toteuttamatta - esimerkiksi pihan ja rannan rakentaminen antavat odottaa. Vajaprojekti tulee siis jatkumaan. 

Projekti on ollut yhdistyksellemme taloudellisesti erittäin kova ponnistus, mutta kiitos hyvien yhteistyökumppanien, projekti eteni suotuisasti kohti päämääräänsä. Kiitos vajaprojektin rahoituksesta kuuluu aktiivisen jäsenistömme lisäksi alempana listatuille yrityksille:Toivottavasti voimme jatkaa tätä listaa projektimme edetessä. Haluatko osallistua toimintamme tukemiseen ja edistää näin melontaharrastusmahdollisuuksia alueellamme? Osta yrityksellesi mainospaikka tältä sivulta ja tue näin toimintaamme. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!