Jäsenmaksut 2021

5.1.2021

Seuran syyskokous on päättänyt 28.10.2020 kauden 2021 maksuista. Maksuja voi suorittaa 1.1.2021 alkaen.

Jos et ole aikaisemmin ollut seuran jäsen, tutustuthan ensin seuran toimintaan ja täytä sitten jäsenhakemus: https://www.kprm.fi/seuratoiminta/. Hakemuksen hyväksymisen jälkeen saat sähköpostitse tiedot jäsenmaksun maksamiseksi. 

Jos olet jo ollut seuran jäsen, voit suorittaa maksut alta löytyvillä maksutiedoilla. Valitse haluamasi maksut ja kirjaa maksun selitekenttään, mitä maksoit. Jos maksat perhemaksuja, kirjaa selitekenttään myös muiden perheenjäsenten nimet. Perhemaksut koskevat samassa taloudessa asuvia henkilöitä ja muut maksut henkilökohtaisesti maksajaa itseään.

Saaja: Keski-Pohjanmaan Retkimelojat ry

Tilinumero(IBAN): FI21 5162 0020 0705 23
Maksut:

1) Jäsenmaksu 40€

2) Kalustomaksu 80€

3) Perhejäsenmaksu 60€

4) Perhekalustomaksu 100€

Kalustomaksun maksamalla (80€/100€) rajaton kalustonkäyttöoikeus varausjärjestelmästä varaamalla koko vuoden. Kalustomaksuja ei tarvitse suorittaa tiistaimelonnoille, vaan silloin koko kalusto on varattuna kyseiseen tapahtumaan ja näin käytössä jäsenille ilman muita kuluja. Pääsääntöisesti kaluston varaukset päällekkäin tiistaimelontojen kanssa ei ole sallittuja. Yksittäinen kalustovuokravuorokausi maksaa 20€ ja sen voi suorittaa oheiselle tilille käytön mukaan.

Maksaessasi jäsen- ja/tai kalustomaksuja sitoudut tutustumaan jäsensivujen sisältöön ja noudattamaan sinne kirjattuja ohjeita ja sääntöjä. Sivustolta löydät mm. yhdistyksen säännöt ja kaluston käyttöön liittyvät ohjeistukset. Tästä pääset lukemaan jäsensivuja koskevan tiedotteen sekä ohjeet sivuille kirjautumiseen.

Mahdollisten vajapaikkojen vuokrausmahdollisuudesta kaudelle 2021 tiedotetaan jäsenistöä myöhemmin.

Kaikki seuran tiedottaminen tapahtuu kprm.fi-sivuston kautta. Tiedotteet ja tapahtumat luodaan sivustolle ja sivuston linkkejä jaetaan sivuston ulkopuolelle. Viestintä tapahtuu alle kirjatuista sähköpostiosoitteista. Lisää osoitteet luotettujen osoitteiden listaan, niin saat tiedotteet varmasti perille:

  • noreply@yhdistysavain.fi
  • automailer@yhdistysavain.fi
  • sihteeri@kprm.fi
  • puheenjohtaja@kprm.fi