Jäsenmaksut 2023

28.12.2022

Seuran syyskokous on päättänyt 23.11.2022 kauden 2023 maksuista. Maksuja voi suorittaa 1.1.2023 alkaen.

Valitse haluamasi maksut ja kirjaa maksun viestikenttään, mitä maksoit. Jos maksat perhemaksuja, kirjaa viestikenttään myös muiden perheenjäsenten nimet. Perhemaksut koskevat samassa taloudessa asuvia henkilöitä ja muut maksut henkilökohtaisesti maksajaa itseään.

Saaja: Keski-Pohjanmaan Retkimelojat ry

Tilinumero(IBAN): FI21 5162 0020 0705 23
Maksut:

1) Jäsenmaksu 40€

2) Kalustomaksu 80€

3) Perhejäsenmaksu 60€

4) Perhekalustomaksu 100€

Kalustomaksun maksamalla (80€/100€) rajaton kalustonkäyttöoikeus varausjärjestelmästä varaamalla koko vuoden. Kalustomaksuja ei tarvitse suorittaa tiistaimelonnoille, vaan silloin koko kalusto on varattuna kyseiseen tapahtumaan ja näin käytössä jäsenille ilman muita kuluja. Pääsääntöisesti kaluston varaukset päällekkäin tiistaimelontojen kanssa ei ole sallittuja. Yksittäinen kalustovuokravuorokausi maksaa 20€ ja sen voi suorittaa oheiselle tilille käytön mukaan. Seuran pääretkille kaluston saa käyttöönsä yhden vuokrausvuorokauden hinnalla (tai vuosimaksun maksamalla), vaikka retki kestäisi useamman vuorokauden.

Maksaessasi jäsen- ja/tai kalustomaksuja sitoudut tutustumaan jäsensivujen sisältöön ja noudattamaan sinne kirjattuja ohjeita ja sääntöjä. Sivustolta löydät mm. yhdistyksen säännöt ja kaluston käyttöön liittyvät ohjeistukset. Tästä pääset lukemaan jäsensivuja koskevan tiedotteen sekä ohjeet sivuille kirjautumiseen.

Seura vuokraa vajapaikkoja jäsenilleen oman kaluston säilyttämistä varten. Vajapaikkaa pääset hakemaan jäsensivujen kautta jäsenmaksun maksamisen jälkeen.

Jäsen- ja kalustomaksuja ei peritä seuran hallituksen jäseniltä (henkilökohtainen jäsenmaksu ja kaluston käyttö).

Kaikki seuran tiedottaminen tapahtuu kprm.fi-sivuston kautta. Tiedotteet ja tapahtumat luodaan sivustolle ja sivuston linkkejä jaetaan sivuston ulkopuolelle. Viestintä tapahtuu alle kirjatuista sähköpostiosoitteista. Lisää osoitteet luotettujen osoitteiden listaan, niin saat tiedotteet varmasti perille:

  • noreply@yhdistysavain.fi
  • automailer@yhdistysavain.fi
  • sihteeri@kprm.fi
  • puheenjohtaja@kprm.fi