Kuivapuku jäsenhintaan

14.4.2020

Vesiemme lämpötila on melontakauden aikana, myös kesällä, usein niin alhainen, että veden varaan joutunutta uhkaa hypotermia. Ehdottoman vesitiivis pelastuspuku ja sen alla riittävä vaatetus ovat tarpeen kylmien vesien aikana tai melottaessa kaukana rannasta. Kylmän veden vaatetuksena kuivapuku on paras - Se lisää turvallisuutta ja pidentää melontakautta. (Melonta- ja soutuliitto - melojan vaatetus)

Kuivapuvun hankkimalla pidennät melontakautta parilla kuukaudella molemmista päistä ja parhaassa tapauksessa melot ympäri vuoden! Olemmekin neuvotelleet jäsenillemme Welhonpesään Ursuit Aws tai Aws Lady 4-Tex -kuivapuvuista jäsenetuhinnan 639€. Tee nyt siis hankinta Suomalaisen työn sekä pidemmän ja miellyttävämmän melontakauden puolesta.

Tutustu alla oleviin linkkeihin ja täytä tilauslomake tämän ilmoituksen lopussa. Tilaus lähetetään kimppatilauksena torstaina 23.4.2020, joten lähetä tilauksesi tiedot viimeistään keskiviikkona 22.4.2020.

Linkki miesten mallin tietoihin

Linkki naisten mallin tietoihin

Linkki Ursuitin mittataulukkoon

Seura hoitaa tilauksen ja mahdolliset tuotevaihdot tulee hoitaa itse suoraan Welhonpesän kanssa. Tämä tarjous koskee ainoastaan punaisia pukuja (mustilla puvuilla pitkä toimitusaika). Toimitus suoraan Welhon varastosta muutamassa päivässä tilauksesta.

Lisätietoja antaa: Jukka Jokela (puheenjohtaja@kprm.fi)

Tilausaika päättynyt!