Meloja 1 -taitokokeen vastaanotto-oikeudet Keski-Pohjanmaan Retkimelojille

22.6.2020

Keski-Pohjanmaan Retkimelojat ry on saanut toukokuussa Melonta- ja soutuliitolta Meloja 1 -taitokokeen vastaanotto-oikeudet. Näin jatkossa seuran järjestämän melonnan peruskurssin hyväksytysti suorittaneet melojat saavat halutessaan Meloja 1 -kortin (EPP1-taitotaso).

Meloja 1 -taitokoe on Melonta- ja soutuliiton koulutusjärjestelmän, melojan polun, ensimmäinen taitotaso. Ensimmäisen tason suorittamisen jälkeen on melojalla hyvät edellytyksen jatkaa harjoittelua harrastamisen ohessa kohti seuraavia taitotasoja. Lue lisää koulutusjärjestelmästä: "Melojan polku".

Kortin avulla voit osoittaa osaamisesi esimerkiksi melontaseuraan liittyessäsi tai vaikka kalustoa vuokratessasi. EPP- järjestelmä on kansainvälinen melontakoulutusjärjestelmä, missä Suomen lisäksi jäsenenä ovat Ranska, Irlanti, Englanti, Slovenia, Ruotsi, Tanska, Noraja, Saksa ja Italia. Voit näin osoittaa osaamisesi kortilla ainakin edellä mainituissa maissa. Lue lisää Euro Paddle Passista tästä.

Jos olet käynyt järjestämämme melonnan peruskurssin aiemmin ja haluat kortin suorituksestasi, ota yhteyttä. Järjestämme tarvittaessa tilaisuuden (taitokokeen) melontataitojen varmentamiseksi, jotta kortti voidaan myöntää.