Melonnan peruskurssit 2021

24.1.2021

Melontaa voi harrastaa monella tapaa, mutta harrastuksen alku ja ensimmäiset melanvedot on parasta ottaa ohjatusti melonnan peruskurssilla. Peruskurssilla meloja pääsee nopeasti kiinni harrastuksen ytimeen. Omia varusteita ei tarvitse, kaiken saa kurssin järjestäjältä. Peruskurssin käynyt meloja pystyy melomaan helpoissa olosuhteissa ja osallistumaan ohjattuihin melontaretkiin ja harjoituksiin.

Peruskurssi (Meloja 1 / EPP1) on Melonta- ja soutuliiton koulutusjärjestelmän, Melojan polun, ensimmäinen askel. Suoritettuasi kurssin saat Meloja 1 -kortin, millä voit tarvittaessa osoittaa osaamisesi liittyessä toiseen melontaseuraan tai vuokratessasi melontakalustoa vuokraamoista.

Keski-Pohjanmaan Retkimelojat ry järjestää kaudella 2021 kaksi kajakkimelonnan peruskurssia. Kurssit ovat kestoltaan kaksi arki-iltaa noin klo:17.00-21.30. Kurssisisältö:

  • melonnan perustekniikat: eteenpäinmelonta, kajakin ohjaaminen
  • melontaturvallisuus
  • varusteet
  • melonnan lajit, harrastusmahdollisuudet ja seuratoiminta

Kurssin hinta on 120€. Kurssimaksuun sisältyy kurssilla tarvittavat välineet (kajakki, mela, aukkopeite, kelluntaliivit), kahvi/välipala, seuran jäsenmaksu kuluvalle vuodelle, alueemme melontakartta ja Meloja 1-kortti. Lisäksi saat kuluvan vuoden kalustomaksun halutessasi puoleen hintaan (norm.80€). Ikäraja kursseille on 15 vuotta.

Kurssit 2021:

Kurssiosallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. Osallistuessasi, huolehdithan riittävästä vakuutusturvastasi.