Seuran toiminta poikkeustilanteessa

28.5.2020

Keski-Pohjanmaan Retkimelojat ry haluaa omalta osaltaan rajoittaa koronaviruksen leviämistä ja järjestää tällä kaudella toimintaa hiukan normaalista poiketen. Seuran hallitus on kokoontunut 19.5.2020 ja tehnyt tarvittavat päätökset melontakautta koskien. Tämä ohjeistus on voimassa 31.7.2020 saakka ja sen jatkosta tiedotetaan tarvittaessa tätä uutista päivittämällä. 

Avovesikauden toiminta alkaa 1.6. alkaen pääpiirteissään normaalisti. Tilannetta seurataan kuitenkin aktiivisesti ja tarvittaessa tehdään muutoksia toimintaan.

Seuran kevätkokouksen asiat on päätetty siirtää käsiteltäväksi syyskokouksen yhteyteen.

Kaikki tapahtumakalenterissa olevat tapahtumat järjestetään tämän ja muiden tilannetta koskevien seuran internet-sivuilla julkaistujen tiedotteiden periaatteita noudattaen. 

Tehdyt linjaukset:

  • Jokaisen tapahtumiin osallistujan tulee huomioida vallitsevat viranomaisten ohjeistukset koskien suojautumista, turvavälejä yms. asetettuja rajoitustoimenpiteitä.
  • Seuran toimintaan ei saa osallistua sairaana.
  • Seura ei tällä kaudella järjestä tapahtumissaan yhteisruokailuja, eikä yhteiskyydityksiä. Jokainen osallistuja ottaa itse vastuun näiden järjestämisestä.
  • Seuran järjestämissä tapahtumissa voidaan ruokailla yhdessä esimerkiksi ravintolapalveluita käyttäen ja tähän toimintaan voidaan kohdistaa seuran pääretkille osoittamaa retkitukea.
  • Yhteissaunomisia ei kielletä seuran tapahtumissa. Jos mahdollisuus saunomiseen tai muihin yhteisten pukeutumis- ja peseytymistilojen käyttöön on, jokainen osallistuja tekee itse päätöksen niiden käyttämiseen osallistumisesta.

Seuran kalusto annetaan jäsenien käyttöön pienin poikkeuksin normaalitoimintaan nähden. Käy lukemassa poikkeustilanteen vuokrausohjeet tästä tiedotteesta. Lue lisäksi muuttuneet kalustovuokrauksen käytännöt jäsensivujen Kalusto -osiosta.

Jos ohjeistuksesta jäi kysyttävää, käänny sihteerin (sihteeri@kprm.fi) tai puheenjohtajan (puheenjohtaja@kprm.fi) puoleen.