Seuran toiminta poikkeustilanteessa

28.3.2020

Keski-Pohjanmaan Retkimelojat ry haluaa omalta osaltaan rajoittaa koronaviruksen leviämistä, eikä seura siksi järjestä toimintaa jäsenilleen toistaiseksi. Tämä ohjeistus on voimassa 13.5.2020 saakka ja sen jatkosta tiedotetaan tarvittaessa tätä uutista päivittämällä. Seuran hallitus on kokoontunut 26.3.2020 ja tehnyt tarvittavat päätökset kevättä koskien.

Aukeavien vesien myötä melontakausi on mahdollista aloittaa pian. Alkavan avovesikauden toimintaa suunnitellaan poikkeusoloista huolimatta normaaliin tapaan ja seurataan aktiivisesti poikkeustilanteen kehittymistä ja asiantuntijoiden ohjeistusta tilanteessa toimimiseksi.

Alunperin 22.4.2020 pidettäväksi päätetty seuran kevätkokous on toistaiseksi peruttu. Kevätkokous on sääntöjen puitteissa mahdollista pitää toukokuun loppuun mennessä. Jos tilanne antaa myöden, kokous pidetään huhti-toukokuussa normaaliin tapaan koolle kutsumalla, muutoin sääntöjen mukaiset päätökset siirrettävään päätettäväksi syyskokoukseen.

Normaalista toimintakalenterin kevätkokouksessa tapahtuvasta suunnittelusta poiketen, seuran hallitus laatii tänä keväänä toimintakalenterin ja tiedottaa tapahtumista jäsenistöä. On toivottavaa, että jäsenistö esittää ideoita toiminnasta ja mieluusti myös ilmoittautuu vetämään toimintaa. Erityisesti pääretket ajankohtineen, kohteineen ja vetäjineen suunnitellaan mieluusti jäsenistön ideoiden ja toiveiden pohjalta. Ideoita toimintasuunnitelmaan voi lähettää sähköpostitse sihteerille (sihteeri@kprm.fi). 

Seuran kalusto annetaan jäsenien käyttöön pienin poikkeuksin normaalitoimintaan nähden. Käy lukemassa poikkeustilanteen vuokrausohjeet tästä tiedotteesta. Lue lisäksi muuttuneet kalustovuokrauksen käytännöt nettisivujen Seuratoiminta -osiosta.

Koko sydämestämme toivomme poikkeustilantten päättyvän pian, että pääsemme toteuttamaan avovesikauden toimintaamme normaaliin tapaan.