Tiistaimelonnat 2023

4.5.2023

Tiistaimelonnat alkavat tänä vuonna 23.5. ja jatkuvat aina 12.9.2023 saakka.

Tiistaimelonnat ovat loistava tapa vahvistaa melontakokemusta ja tutustua muihin melojiin sekä alueen loistaviin melontavesistöihin. Kokoontuminen melontoihin tapahtuu pääsääntöisesti seuran vajalla, mistä lähdetään klo 18.00 joko suoraan vesille tai maanteitse muuhun lähtöpaikkaan. Saavuthan paikalle hyvissä ajoin, että olet varusteinesi valmiina lähtöön sovittuna aikana. Lue melonnan vetäjän mahdolliset retkeen liittyvät lisäinformaatiot seuran nettisivuilta www.kprm.fi.

Alkukauden melonnat suuntautuvat pääsääntöisesti etäämmällä oleviin kohteisiin päivän ollessa riittävän pitkä. Syksyä kohden valoisan ajan lyhetessä lyhennetään myös siirtymiä melontakohteisiin ja melotaan näin lähempänä kaupunkia.

Tiistaimelontoihin osallistuminen ei edellytä jäsenistöltämme kalustovuokran maksamista, vaan kaikki kalusto on tuolloin käytössä ilman erillistä maksua. Tiistaimelonnat ovat avoimia myös seuran ulkopuolisille osallistujille. Kalustoa tarvitsevat seuran jäsenet ovat kuitenkin etusijalla.

Tiistaimelonnat tarkempine tietoineen löydät tapahtumakalenterista: https://www.kprm.fi/tapahtumat/. Mahdollisissa vetäjämuutoksissa, sopikaa vaihdosta vetäjien kesken, joita asia koskee ja ilmoittakaa muutos Marille (050 3230 437).