Vajapaikkoja jäsenille

15.6.2021

Seuran uuteen vajaan on valmistumassa tila jäsenistön omien kajakkien säilyttämistä varten. Tila on erotettu selkeästi omaksi tilaksi erilleen seuran kalustosta ja tilaan johtaa oma ulko-ovi.

Jäsenkajakkipaikkoja on pitkille meri-/retkikajakeille yhteensä 20kpl ja lyhyille kajakeille, kuten koskikajakeille n.6kpl. Tällä hetkellä kaikki paikat eivät vielä ole valmiina, mutta ne rakennetaan valmiiksi sitä mukaan, kun varauksia paikoista tulee. 

Paikat vuokrataan vuosi kerrallaan, vuokravuoden ollessa 1.5.-30.4. Talvisäilytyspaikkoja voi vuokrata aikavälille 1.11.-30.4., jos vajassa on tilaa koko vuoden varanneiden jäljiltä. Talvisäilytyspaikat laitetaan näin mahdollisesti tarjolle lokakuussa, eikä niitä vielä tässä vaiheessa voi varata. Talvisäilytyspaikkojen hinta on puolet koko vuoden hinnasta.

Vuokrapaikkojen hinnat:

- Pitkä kajakki (pituus maks. 6m) 80€/vuosi

- Lyhyt kajakki (pituus maks. 3m) 40€/vuosi

Pitkien kajakkien hyllykannattimet ovat 2,5m etäisyydellä toisistaan ja ne ovat korkeudeltaan paikasta riippuen 0-1,85m. Lyhyiden kajakkien taso on korkeudeltaan noin 2.3m, se on vajan koko leveydeltä laudoitettu ja taso on pituudeltaan n. 2,5m.

Kajakkipaikkoja vuokrataan vain seuran jäsenille. Kirjaudu jäsensivuille ja täytä sivuilta paikkavarauslomake.