Vajaprojektin talkoot

16.9.2021

Melontakauden päättyessä on aika jälleen kääriä hiat vajaprojektin edistämiseksi. Vaja sinällään on käyttökuntoinen ja kesän ajan jo toimintaa palvellut, mutta ennen talvea valmiiksi saatettavia viimeistelytöitä on vielä jäljellä:

  1. Vuokratilan luovutuskuntoon saattaminen (väliseinä)
  2. Jätevesisäiliön ja pihatien kaivuutyöt
  3. WC:n valmiiksi saattaminen
  4. Katon viimeistely ja räystäiden ja syöksytorvien asentaminen
  5. Ulkopuolisten listoitusten ja ovenpielien valmiiksi saattaminen
  6.  Jäsenvuokrapaikkojen valmiiksi saattaminen ja portaat tilaan
  7. Portaat käyntioville ja vessaan

Edellä listatuista töistä osa voidaan pakottavasta syystä jättää keväälle. Mielellään kaikki työt hoidetaan kuitenkin valmiiksi syksyllä. Taustatyöna tullaan valmistelemaan rannan ja pihojen kaivuutöitä, jotka on tarkoitus suorittaa keväällä. Suunnitteluun tullaan kutsumaan mukaan jäsenistöä sopivana ajankohtana.

Työt tapahtuvat edelleen talkoovoimin. Vajaprojektin talkoiden järjestämistä varten on olemassa Whatsapp-ryhmä, missä ilmoitetaan järjestettävistä talkoista ja voit myös ilmoittautua mukaan. Liity vajatalkooryhmään ja ilmoittaudu mukaan silloin, kun sinulle sopivaa tekemistä on tarjolla ja kalenteristasi löytyy tilaa:

K-PRM Vajatalkoot (liity mukaan tästä linkistä)

Talkoita järjestettäessä, talkoiden vastuuhenkilö ilmoittaa ryhmässä talkoiden ajankohdan, sekä tarvittavan henkilömäärän, osaamisen ja varusteet. Turvallisuus talkoissa ja rakennuspaikalla ovat avainasemassa. Talkoopäivän vastuuhenkilö informoi talkooporukkaa suojainten käytöstä ja turvallisista työtavoista. Talkooajankohtina työmaalla oleilee ainoastaan talkooporukka. Jos paikalla pyörii paljon innokkaita sivustaseuraajia, mahdollisen tapaturman riski kasvaa. 

Talkoolaisille on olemassa seuran puolesta talkoovakuutus.