Vajaprojektin talkoot

22.4.2021

Vajaprojekti on edennyt toteutusvaiheeseen rakennuspaikallaan. Maansiirto- ja pohjatyöt on tehty, minkä jälkeen jatketaan perustuksien tekemisellä ja edelleen talven aikana rakennettujen elementtien pystyttämisellä.

Työt tapahtuvat talkoovoimin, joten nyt on aika kääriä hiat. Olemme luoneet vajaprojektin talkoiden järjestämistä varten Whatsapp-ryhmän, missä ilmoitetaan järjestettävistä talkoista ja voit myös ilmoittautua mukaan. Tekemistä on vielä paljon, joten tekijöitä tarvitaan. Liity vajatalkooryhmään ja ilmoittaudu mukaan silloin, kun sinulle sopivaa tekemistä on tarjolla ja kalenteristasi löytyy tilaa:

K-PRM Vajatalkoot (liity mukaan tästä linkistä)

Talkoita järjestettäessä, talkoiden vastuuhenkilö ilmoittaa ryhmässä talkoiden ajankohdan, sekä tarvittavan henkilömäärän, osaamisen ja varusteet. Turvallisuus talkoissa ja rakennuspaikalla ovat avainasemassa. Talkoopäivän vastuuhenkilö informoi talkooporukkaa suojainten käytöstä ja turvallisista työtavoista. Talkooajankohtina työmaalla oleilee ainoastaan talkooporukka. Jos paikalla pyörii paljon innokkaita sivustaseuraajia, mahdollisen tapaturman riski kasvaa. Jokaisella halukkaalla on mahdollisuus osallistua talkoisiin kevään aikana vuorollaan.

Talkoolaisille on otettu seuran puolesta talkoovakuutus.