Eskimopyörähdyskurssi - Rolling Camp

  • ma-ti 7.8.6.2021

Rolling Camp - tehokurssi eskimopyörähdyksen oppimiseen

Kaksipäiväisen kurssin aiheena on pyyhkäisypyörähdys, mikä on oikein tehtynä rauhallinen ja elegantti suoritus. Kurssilla opitaan kerralla oikein pyörähdyksen perusteet. Miten vartaloa käytetään eskimopyörähdyksessä, kädet ja mela ovat hyvin pienessä roolissa oikeassa suorituksessa. Sitä ennen rakennamme luottamuksen meren ja itsemme välille. Uskon vahvasti siihen, että saamme hyviä tuloksia kurssin aikana.

Pyyhkäisypyörähdyksessä kajakki pyöräytetään pitkään jatkuvalla lantioliikkeellä selällään kelluvaa ylävartaloa vasten. Samalla kädet pitävät melan kiinni ylävartalossa. Vartalon liikettä seuraavan, pintaa pyyhkivän melan tarkoituksena on vain antaa ylävartalolle lisätukea, jota vasten kajakki pyöräytetään lantiolla rauhallisesti oikein päin. Melaa ja käsiä ei käytetä vääntämään melojaa ylös vedestä. 

Tehokkaan opetuksen ja oppimisen takia maksimi osallistujamäärä kurssilla on neljä.


Aika ja Paikka: 7.-8.6.2021 Kokkola. Klo: 9.00-16.00 molempina päivinä. Tarkempi kurssipaikka ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa.

Hinta: 245 eur/hlö

Kouluttaja: Anssi Nupponen, Rolling Kayak

Varusteet: Normaali melontavarustus. Kuivapuku lisää harjoittelun mielekkyyttä. Neopreenihuppu (riippuu veden lämpötilasta). Melakelluke. Sukellusmaski tai uimalasit ja nenänipsu (voi olla useimmille avuksi, ainakin harjoittelun alussa).

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä!