Melonnan peruskurssi

Suuren kysynnän vuoksi Keski-Pohjanmaan Retkimelojat ry järjestää kolmannen melonnan peruskurssin tänä kesänä. Kurssi jakautuu kahdelle illalle perjantai 10.7.2020 klo:17.00-21.30 ja lauantai 11.7.2020 klo: 9.30-14.00.

Kolmannelle kurssille mukaan otetaan ensisijaisesti kahdelta ensimmäiseltä kurssilta varasijoille jääneet. Muutamia paikkoja jäi täyttämättä, joten ilmoittautuminen on avattu kaikille 1.7.2020. Löydät ilmoittautumislomakkeen kuvan jälkeen.

Lue tarkemmat tiedot kurssista: https://www.kprm.fi/uutiset/melonnan-alkeiskurssit-2020-2/

Tämän kurssin päävetäjänä Susanna Virkkala.

Melontakurssille ilmoittautuminen

Tervetuloa ilmoittautumaan Keski-Pohjanmaan Retkimelojojat ry:n melonnan peruskurssille. 

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Lähetettyäsi ilmoittautumisen, saat laskun sähköpostitse pian ilmoittautumisen jälkeen osoitteesta "Keski-Pohjanmaan Retkimelojat ry <noreply@yhdistysavain.fi>". Seuraa sähköpostiasi ja tarkista myös roskapostikansio, jos laskua ei kuulu. Eräpäivä maksulle on 5.7.2020 ja sen jälkeen tehdyille ilmoittautumisille "heti". 

Jos kurssi peruutetaan tai siirretään järjestäjän toimesta, ilmoittautuneelle osallistujalle tarjotaan ensisijaisesti mahdollisuutta siirtää osallistuminen uuteen tarjottuun ajankohtaan. Jos ehdotettu uusi ajankohta ei kurssilaiselle sovi, maksu palautetaan kokonaisuudessaan.

Täytä oheiselle lomakkeelle pyydetyt tiedot ja lähetä lomake.

Tarkemmat valmistautumisohjeet ja kurssipaikka ilmoitetaan viimeistään 5vrk ennen kurssin alkua sähköpostitse. Lisätietoja tarvitsessasi, ota yhteyttä sihteeri@kprm.fi.

Kurssin lasku ja muu viestintä kurssia koskien lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Seuraathan antamaasi sähköpostiosoitetta aktiivisesti.

Uimataito vähintään 50m *
Haluan kurssista Meloja1-/EPP1 -kortin/todistuksen (lisähinta 10€) *
Haluan maksaa kalustomaksun kuluvalle vuodelle (40€) *
Kurssivalinta *
Hyväksyn edellä kuvatut ehdot ja vakuutan tietoni oikeiksi. Sitoudun maksamaan kurssimaksun (100€) ja muut lisämaksulliset valinnat kokonaisuudessaan edellä kuvattujen maksuehtojen mukaisesti. *

Kirjoita lisätietoihin järjestäjälle tiedoksi esimerkiksi:

  • Tajunnan tai tasapainon menetystä aiheuttavista sairauksista
  • Muista mahdollisesti toimintakykyyn vaikuttavista asioista, jotka järjestäjän on hyvä tietää
  • Mikä tahansa muu järjestäjälle tarpeellinen tieto

Kurssiosallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. Osallistuessasi, huolehdithan riittävästä vakuutusturvastasi.