Melonnan peruskurssit 2020 - ILMOITTAUTUMINEN AVATTU

11.5.2020

Melontaa voi harrastaa monella tapaa, mutta harrastuksen alku ja ensimmäiset melanvedot on parasta ottaa ohjatusti melonnan peruskurssilla. Peruskurssilla meloja pääsee nopeasti kiinni harrastuksen ytimeen. Omia varusteita ei tarvitse, kaiken saa kurssin järjestäjältä. Peruskurssin käynyt meloja pystyy melomaan helpoissa olosuhteissa ja osallistumaan ohjattuihin melontaretkiin ja harjoituksiin.

Peruskurssi (Meloja 1 / EPP1) on Melonta- ja soutuliiton koulutusjärjestelmän, Melojan polun, ensimmäinen askel. Suoritettuasi kurssin saat halutessasi kortin/todistuksen, millä voit tarvittaessa osoittaa osaamisesi liittyessä toiseen melontaseuraan tai vuokratessasi melontakalustoa vuokraamoista.

Keski-Pohjanmaan Retkimelojat ry järjestää kaudella 2020 kaksi melonnan peruskurssia. Kurssit ovat kestoltaan kaksi arki-iltaa klo 17.00-21.30. Kurssisisältö:

  • melonnan perustekniikat: eteenpäinmelonta, kajakin  ohjaaminen
  • melontaturvallisuus
  • varusteet
  • melonnan lajit, harrastusmahdollisuudet ja seuratoiminta

Kurssin hinta on 100€. Kurssimaksuun sisältyy kurssilla tarvittavat välineet (kajakki, mela, aukkopeite, kelluntaliivit), kahvi/välipala sekä seuran jäsenmaksu kuluvalle vuodelle ja alueemme melontakartta. Lisäksi saat kuluvan vuoden kalustomaksun halutessasi puoleen hintaan (norm.80€). Halutessasi kurssista Meloja1 / EPP1 -todistuksen, saat sen 10€ lisähintaan. Ikäraja kursseille on 15 vuotta.

Kursseille ilmoittautuminen on avattu 11.5.2020. Ilmoittautumaan pääset kuvan jälkeen löytyvällä lomakkeella.

Kurssit ja niiden ajankohdat:

Kurssi 1 https://www.kprm.fi/tapahtumat/melonnan-alkeiskurssi-1/

Kurssi 2 https://www.kprm.fi/tapahtumat/melonnan-alkeiskurssi-2/

Kurssiosallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. Osallistuessasi, huolehdithan riittävästä vakuutusturvastasi.

Ilmoittautumislomake kuvan jälkeen!

Melontakurssille ilmoittautuminen

Molemmat kurssit ovat täynnä, mutta varasijoille ilmoittautuminen kannattaa. Yleensä peruutuksia tulee jonkin verran ja mahdollista lisäkurssia järjestettäessä varasijoille ilmoittautuneita informoidaan ensisijaisesti! Lisäkurssin järjestämistä pohditaan, jos kysyntää löytyy, eli jos varasijoilla on runsaasti porukkaa.

Tervetuloa ilmoittautumaan Keski-Pohjanmaan Retkimelojojat ry:n melonnan peruskursseille. 

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Lähetettyäsi ilmoittautumisen, saat laskun sähköpostitse yhden (1) viikon kuluessa. Eräpäivä maksulle on 14vrk ilmoittautumisen lähettämisestä tai viimeistään 7vrk ennen kurssin alkua. Mikäli peruutat osallistumisesi alle 7vrk ennen kurssin alkua, osallistumismaksua ei palauteta.

Jos kurssi peruutetaan tai siirretään järjestäjän toimesta, ilmoittautuneelle osallistujalle tarjotaan ensisijaisesti mahdollisuutta siirtää osallistuminen uuteen tarjottuun ajankohtaan. Jos ehdotettu uusi ajankohta ei kurssilaiselle sovi, maksu palautetaan kokonaisuudessaan.

Täytä oheiselle lomakkeelle pyydetyt tiedot ja lähetä lomake.

Tarkemmat valmistautumisohjeet ja kurssipaikka ilmoitetaan viimeistään 5vrk ennen kurssin alkua sähköpostitse. Lisätietoja tarvitsessasi, ota yhteyttä sihteeri@kprm.fi.

Kurssin lasku ja muu viestintä kurssia koskien lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Seuraathan antamaasi sähköpostiosoitetta aktiivisesti.

Uimataito vähintään 50m *
Haluan kurssista Meloja1-/EPP1 -kortin/todistuksen (lisähinta 10€) *
Haluan maksaa kalustomaksun kuluvalle vuodelle (40€) *
Hyväksyn edellä kuvatut ehdot ja vakuutan tietoni oikeiksi. Sitoudun maksamaan kurssimaksun (100€) ja muut lisämaksulliset valinnat kokonaisuudessaan edellä kuvattujen maksuehtojen mukaisesti. *

Kirjoita lisätietoihin järjestäjälle tiedoksi esimerkiksi:

  • Tajunnan tai tasapainon menetystä aiheuttavista sairauksista
  • Muista mahdollisesti toimintakykyyn vaikuttavista asioista, jotka järjestäjän on hyvä tietää
  • Mikä tahansa muu järjestäjälle tarpeellinen tieto

Kurssiosallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. Osallistuessasi, huolehdithan riittävästä vakuutusturvastasi.