Vaativa meriretki (ajankohta voi muuttua)

  • to-su 21.24.7.2022

Vaativa meriretki on pitänyt paikkaansa pitkään heinäkuun todennäköisimpien helleviikkojen aikaan. Vaikka tilastojen varjossa voivat viikot pitää helleviikkojen mainetta, eivät vuodet kuitenkaan ole veljiä keskenään. Vaativat meriretket ovat suuntautuneet kohteisiin, joissa sen pienemmän todennäköisyyden toteutuessa, voivat olosuhteet olla vaativat. Tämä tarkoittaa käytännössä avomeriretkiä tai retkiä suurille järville, jotka saattavat huonon sään sattuessa yltää myös olosuhteiltaan merellisiin mittasuhteisiin. Leppoisimmillaan voi vaativankin meriretken olosuhteet sopia kaiken tasoisille melojille, mutta lähtökohtaisesti retken osallistujan tulee olla kykenevä meloja vaativissakin olosuhteissa.

Retkeltä puuttuu vetäjä. Päätä ajankohta, suunnittele mieleisesi retki ja ilmoittaudu vetäjäksi lähettämällä sähköpostia Marille mjmaenpaa@gmail.com

Retki on yksi seuran kesän pääretkistä. Retkeä tuetaan rahallisesti seuran retkibudjetista maksimissaan 25€/osallistuva jäsen. Vaativa meriretki voi suuntautua kauaksikin kotivesiltämme, joten tuki voi näin kohdistua vaikka retkiseurueen polttoaineisiin.