Jäsenmaksut 2019

1.4.2019

Kevät tulee kovaa vauhtia ja lähes lennosta ollaan vaihtamassa retkiluistimet yms. talviurheiluhärpättimet vesiurheilukamppeisiin. Alkaa olla siis korkea aika melontaseuran jäsenmaksuille. Tänä vuonna emme lähetä viitteellisiä laskuja, vaan maksu tapahtuu "vanhaan malliin" tilisiirtona itse valitsemallasi sisällöllä.

Alta löydät maksutiedot suoritusta varten. Valitse haluamasi maksut ja kirjaa maksun selitekenttään, mitä maksoit. Jos maksat perhemaksuja, kirjaa selitekenttään myös muiden perheenjäsenien nimet. Muistutuksena, että perhemaksut koskevat samassa taloudessa asuvia henkilöitä ja muut maksut henkilökohtaisesti maksajaa itseään.

Saaja:Keski-Pohjanmaan Retkimelojat ry

Tilinumero(IBAN): FI21 5162 0020 0705 23
Maksut:

1) Jäsenmaksu 40€

2) Kalustomaksu 60€

3) Perhejäsenmaksu 60€

4) Perhekalustomaksu 100€

5) Vajapaikka 60€

Kalustomaksun maksamalla (60€/100€) rajaton kalustonkäyttöoikeus varausjärjestelmästä varaamalla koko vuoden. Kalustomaksuja ei tarvitse suorittaa seuran tapahtumiin, eli esimerkiksi tiistaimelonnoilla kalusto on ilmaiseksi jäsenille käytössä. Pääsääntöisesti kaluston varaukset päällekkäin seuran tapahtumien kanssa ei ole sallittuja. Yksittäinen kalustovuokravuorokausi maksaa 15€ ja sen voi suorittaa oheiselle tilille käytön mukaan.

Vajapaikkoja on saatavilla rajoitetusti. Ne joilla on tällä hetkellä vajapaikka hallussaan, maksavat vajapaikan. Jos haluaa luopua paikasta tai jos tarvitsee paikkaa, eikä sitä vielä ole, kysy asiaa sihteeriltä.

ps. Tämä viesti on lähetetty kaikille jäsenrekisterissä oleville henkilöille myös sähköpostitse. Jos et ole kyseistä viestiä saanut, kurkkaan roskapostikansioon. Lähettäjänä sihteeri@kprm.fi.