Melontakausi starttaa

20.4.2024

Tiistaimelonnat

Tiistaimelonnat alkavat tänä vuonna 21.5. ja jatkuvat aina 10.9.2024 saakka. Osa tiistaimelonnoista ovat teemamelontoja.

Tiistaimelonnat ovat loistava tapa vahvistaa melontakokemusta ja tutustua muihin melojiin sekä alueen loistaviin melontavesistöihin. Kokoontuminen melontoihin tapahtuu pääsääntöisesti seuran vajalla, mistä lähdetään klo 18.00 joko suoraan vesille tai maanteitse muuhun lähtöpaikkaan. Saavuthan paikalle hyvissä ajoin, että olet varusteinesi valmiina lähtöön sovittuna aikana. 

Alkukauden melonnat suuntautuvat pääsääntöisesti etäämmällä oleviin kohteisiin päivän ollessa riittävän pitkä. Syksyä kohden valoisan ajan lyhetessä lyhennetään myös siirtymiä melontakohteisiin ja melotaan lähempänä kaupunkia.

Tiistaimelontoihin osallistuminen ei edellytä jäsenistöltämme kalustovuokran maksamista, vaan kaikki kalusto on tuolloin käytössä ilman erillistä maksua. Tiistaimelonnat ovat avoimia myös seuran ulkopuolisille osallistujille. Kalustoa tarvitsevat seuran jäsenet ovat kuitenkin etusijalla.

Tiistaimelonnat tarkempine tietoineen löydät tapahtumakalenterista. SuomiSportin käyttöönoton edetessä mahdolliset ilmoittautumiset tiistaimelonnoille Sportin kautta. Tiedotamme asiasta erikseen.


Melonnan peruskurssit / Grundkurs i paddling

Melontaa voi harrastaa monella tapaa, mutta harrastuksen alku ja ensimmäiset melanvedot on parasta ottaa ohjatusti melonnan peruskurssilla. Peruskurssilla meloja pääsee nopeasti kiinni harrastuksen ytimeen. Melonnan peruskurssimme ovat sisällöltään Suomen melonta- ja soutuliiton suositusten mukaisia. Osallistujat saavat kurssin jälkeen Meloja 1 -taitokortin osallistumisestaan. 

Kesän peruskurssien ajankohdat löytyvät nyt tapahtumakalenterista. Ilmoittautuminen kursseille aukeaa 2.5.2024 klo 9.00 SuomiSportissa. 


Kesän retket

Kesän pidemmät melontaretket ovat vielä suunnitteluasteella. Tuttuun tapaan kalenteriin on tulossa Orrskärin kesäretki ja vaativa melontaretki. Muita mahdollisia retkiä ovat helppo yhden yön retki, koskiretki ja venetsialaisretki - ainakin! Uusia ideoitakin saa heittää :) Jos sinä haluat olla mukana järjestelyissä, otathan yhteyttä Mariin puh. 0503230437.  Tehdään yhdessä IHANA MELONTAKESÄ!