Kesäretki Orrskär

  • pe-su 18.20.6.2021

Kuumat rantahiekat kutsuu! Matalan kynnyksen kesäretki kaikille jäsenille aloittelijasta konkariin! Kohteena konkareille tuttu, kokemattomammille kokemuksen arvoinen Luodon saariston Orrskär!

Retkelle lähdetään perjantaina alkuillasta tai porrastetusti lähtijöiden toiveiden mukaan. Yhteislähtö tapahtuu Sonamon venesatamasta. Yöpyminen perjantaista sunnuntaihin Orrskärin rantahiekan tuntumassa, lauantaina päiväretki Luodon ja Pietarsaaren saaristoon, illanviettoa lauantaina ja paluu kotiin sunnuntaina. Voit osallistua lauantain päiväretkelle tai jäädä pitämään leiriä pystyssä. Lauantain päiväretki suunnitellaan perjantai-iltana osallistujien toiveiden mukaan. Voit toki osallistua retkelle vain osaksi aikaa tai vaikka piipahtaa vain iltamelonnalla paikan päällä.

Melontamatka Sonamon venesatamasta kohteeseen on noin 4,5km. Tarvitset retkelle mukaan ruoanlaittovälineet, majoitustarvikkeet ja omat eväät, uikkareita ja peseytysmivälineitä unohtamatta. Saaresta löytyy grillikatos, laavu, puucee ja mahtavat rantakalliot illan istumista ja ruoanlaittoa varten. Jätehuoltokin saaressa on, mutta me tuomme mukanamme sen, minkä saareen viemmekin. Jos retken aikaan on voimassa metsäpalo- tai ruohikkopalovaroitus, ei avotulta voi tehdä, vaan ruoan laitto täytyy tapahtua retkikeittimillä.

Retki on yksi seuran kesän pääretkistä. Retkeä tuetaan rahallisesti seuran retkibudjetista maksimissaan 25€/osallistuva seuran jäsen. Lähisaariston retkillä ei pääsääntöisesti ole ruoan lisäksi juuri muita kuluja ollut, joten siksikin hyvän ruoan perinne on leimannut tätä retkeä. Retkituki käytetään lauantai-illan yhteisruokailuun. Muulle ajalle tarvitset retkelle omat eväät.

Tietysti tarvitset retkelle mukaan melontavarustuksen. Jos et omista omaa kalustoa, varaa seuran kalustovarauskalenterista itsellesi kulkupeli ja muista suorittaa kalustomaksu (https://www.kprm.fi/uutiset/jasenmaksut-2021/). Yhteislähtöön osallistuville järjestetään kaluston kuljetus Sonamoon seuran trailerilla, jos tarpeellista.

Ilmottautuminen retkelle alla olevan linkin kautta viimeistään 16.6.2021.

Retken päävetäjänä Fabian Sander (+49 178 2892895, klein-fanne@gmx.de). Kysy, jos jokin jäi askarruttamaan.

Tutustu myös tiedotteeseen: https://www.kprm.fi/uutiset/seuran-toiminta-poikkeustilanteessa-2/

Ilmoittautuminen on päättynyt!